Υλικά
- 1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κιλό πράσινες πιπεριές
- 350 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
- 400 γραμμάρια κίτρινα τυριά που λιώνουν
- 1 δόση μπεσαμέλ
- Kέτσαπ
Εκτέλεση
- Ψήνετε τις κόκκινες πιπεριές και τις ξεφλουδίζετε. Τηγανίζετε τις πράσινες πιπεριές και τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί.
- Αλείφετε το ταψί με κέτσαπ και στρώνετε τις ψιλοκομμένες, κόκκινες πιπεριές.
- Από πάνω στρώνετε τα τριμμένα κίτρινα τυριά, ύστερα το μπέικον, μετά τις στραγγισμένες πράσινες πιπεριές.
- Τέλος στρώνετε από πάνω την μπεσαμέλ.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.