Υλικά
- 1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο
- Σπανάκι (όση ποσότητα θέλουμε)
- 3 ώριμες ντομάτες
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε το σπανάκι και το βράζετε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
- Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο γαλέου και το βάζετε σε ένα ταψί.
- Στρώνετε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτετε τη ντομάτα και τον άνηθο.
- Στύβετε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνετε λίγο ελαιόλαδο.
- Το βάζετε στο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.