Υλικά
- 4-5 κομμάτια πέρκα
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή
- 1 κουταλιά σούπας κάρυ
- 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό
- ελαιόλαδο
- 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Κατόπιν σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα, το κάρυ, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού το ελαιόλαδο, το ούζο και το αλατοπίπερο, ώστε να γίνει αρκετά παχύρρευστη η σάλτσα και από πάνω ρίχνετε το ψάρι για να πάρει γεύση.
- Στη συνέχεια λαδώνετε καλά το ταψί και περνάτε το ψάρι από τη σως και την υπόλοιπη την περιχύνετε στις πέρκες, αφού τις έχετε τοποθετήσει στο ταψί.
- Ψήνετε στους 170 στο γκριλ για 45 λεπτά.