Υλικά
- 780 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε
- 1 κουταλιά καφέ εσπρέσο
- 1 κουταλιά της σούπας Kahlua
- 1 κουταλιά της σούπας λικέρ irish κρέμα
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε όλα τα συστατικά για το μείγμα μασκαρπόνε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Με ένα σύρμα χειρός, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια και τη ζάχαρη μέχρι η κρέμα να γίνει σφικτή σαντιγί.
- Στη συνέχεια ανακατεύετε απαλά το μείγμα μασκαρπόνε μαζί με την σαντιγί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βουτήξτε κάθε μισό σαβαγιάρ μέσα στο μπολ με τον ζεστό εσπρέσσο με το λικέρ.