Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε μία αντικολλητική γκριλιέρα και ρίχνετε τα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες.
- Λαδώνετε με ένα βουρτσάκι τα κολοκυθάκια και από τις δυο πλευρές και τα ζεσταίνετε σε μέτρια εστία από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα για περίπου 1 λεπτό η κάθε πλευρά.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το τυρί ρικότα μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά, την κάπαρη και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
- Απλώνετε μια κουταλιά του γλυκού σε όλη την επιφάνεια της λωρίδας κολοκυθιού και μετά τυλίγετε σε ρολό. Καρφιτσώνετε με οδοντογλυφίδες και σερβίρετε.