Υλικά
- Μισό κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς
- Δύο κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Ένα κουτί ντοματοχυμό
- Ένα κρεμμύδι
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κύμινο
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι
Εκτέλεση
- Πλάθουμε τα σουτζουκάκια με όλα τα υλικά εκτός της ντομάτας και του αλευριού. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι, τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
- Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα.
- Μόλις ψηθούν γύρω-γύρω ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν.