Υλικά
- 250 γραμμάρια μασκαρπόνε
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light
- 80 γραμμάρια άχνη
- Μερικά μπισκότα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Γεμίζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω μπισκότα.