Υλικά
- 1/2 κιλό κρεμμυδάκια
- χυμό από 2 λεμόνια
- 2 φύλλα δάφνης
- λίγο μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- 3/4 κιλά μανιτάρια
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και πλένετε τα κρεμμύδια.
- Ρίχνετε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε το χυμό λεμονιών, το κρασί και μία κούπα ζεστό νερό.
- Προσθέτετε τα αρωματικά και το πιπέρι και αφήνετε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
- Ρίχνετε τα μανιτάρια και βράζετε για άλλα 15 λεπτά περίπου.
- Αλατοπιπερώνετε.