Υλικά

  • 1/2 κιλό κρεμμυδάκια
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3/4 κιλά μανιτάρια
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού  λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού  λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και πλένετε τα κρεμμύδια.
  2. Ρίχνετε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε το χυμό λεμονιών, το κρασί και μία κούπα ζεστό νερό.
  3. Προσθέτετε τα αρωματικά και το πιπέρι και αφήνετε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
  4. Ρίχνετε τα μανιτάρια και βράζετε για άλλα 15 λεπτά περίπου.
  5. Αλατοπιπερώνετε.