Υλικά
- 100 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη ή βούτυρο
- 60 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60 γραμμάρια καρύδια, ψιλοκομμένα
- 100 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
- 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, τα καρύδια, τη σοκολάτα γάλακτος, τη ζάχαρη και την κανέλα και προσθέτουμε λίγο-λίγο το βούτυρο (να είναι χλιαρό). Δουλεύετε το μείγμα με τα χέρια, έως ότου θυμίζει ψίχουλα ψωμιού.
- Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και να στεγνώσει λιγάκι.