Υλικά
- 4 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ
- 250 γραμμάρια τρίμμα φρυγανιάς
- 2 χτυπημένα αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.
- Βουτάμε τα σνίτσελ στο αυγό και μετά και από τις δύο πλευρές στο τρίμμα φρυγανιάς.
- Στρώνουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψί και τα βάζουμε να ψηθούν στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά. Τότε τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά.
- Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα.