Υλικά

  • 4 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ
  • 250 γραμμάρια τρίμμα φρυγανιάς
  • 2 χτυπημένα αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.
  2. Βουτάμε τα σνίτσελ στο αυγό και μετά και από τις δύο πλευρές στο τρίμμα φρυγανιάς.
  3. Στρώνουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψί και τα βάζουμε  να ψηθούν στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά. Τότε τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά.
  4. Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα.