Η Paramount Pictures αποκάλυψε το τελευταίο τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» προσκαλώντας τους θεατές να πάνε στους κινηματογράφους και να την απολαύσουν. Όπως αναφέρει το τρέιλερ, στη ταινία με τις καλύτερες κριτικές του 2023 ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Ίθαν Χαντ μαζί με την IMF ομάδα του καθώς αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια.

Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Βινγκ Ρέιμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κέρμπι, Σάιμον Πεγκ , Ρομπ Ντέλανεϊ και Πομ Κλεμεντιέφ. Το σενάριο της πολυαναμενόμενης παραγωγής υπογράφουν μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη ο Μπρους Γκέλερ και ο Έρικ Τζέντρεσεν.

 Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» διάρκειας δύο ωρών και 36 λεπτών θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ενώ το «Mission Impossible – Dead Reckoning Part 2» στις 28 Ιουνίου του 2024.