Το Σάββατο είναι η μέρα που περιμένουμε όλη την εβδομάδα για να βγούμε να διασκεδάσουμε και να ξεχαστούμε για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Εμείς σας προτείνουμε διάφορα events για να διασκεδάσετε ανέξοδα!

Ένας εκ των πρωτεργατών της minimal techno σκηνής της Φρανκφούρτης, ο Christian Burkhardt, έρχεται στην Αθήνα για μια live εμφάνιση. Μαζί του θα είναι οι Kreon και Tonny Lasar που θα γιορτάσουν τον ένα χρόνο του νεοσύστατου label τους, Οrpheas. Six D.O.G.S. Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Ο δημοφιλής Αμερικάνος DJ και παραγωγός Jerome Sydenham έρχεται και πάλι στην Αθήνα για να μας παίξει το πολύπλευρο dance set του: από την deep techno στην tech house κι από εκεί στη φωνακλάδικη house. Galaxy Bar (ξεν. «Hilton») Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Ο Ολλανδός Tako, εκλεκτικός DJ με μεγάλη και πολύτιμη δισκοθήκη, συναντά στα πλατό τον συμπατριώτη του G-String, μέλος του supergroup R-A-G, που κυκλοφορεί στη δισκογραφική M>O>S, αλλά και τους DJs της αθηναϊκής δισκογραφικής εταιρείας Echovolt (Dynamons & Jimmy Jib). Όλοι μαζί θα παίξουν underground dance μουσικές. Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή) Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Xορευτικό ανακάτεμα ήχων από το Βουνό: από την club pop την j-pop και τη ’60s pop, μέχρι τη space disco την disco funk και τη hip hop. Higgs Στις 10.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Οι DJs του «Cariocas Beach Bar» Sunshine Pedro και Panu κάνουν party με κλασικούς χορευτικούς ήχους από τη Νέα Υόρκη, το Ντιτρόιτ και το Σικάγο των late ’70s και early ’80s. Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή) Στις 11.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Techno και electro και disco ήχος από την DJ, τραγουδίστρια και παραγωγό Όλγα Κουκλάκη και τον Slydex. Loop Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Η Ινώ Μέη αναλαμβάνει τα πλατό για ένα ανατρεπτικό rock set. Tribeca Στις 10.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Freestyle party με τους Junior SP, Cryogenics και Mario Bro. Swing Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

O Selector Nesta και οι Inpiration Project σε μια βραδιά με reggae και dub ήχους. Καλεσμένη της βραδιάς η Siats Jammaroots. Nueva Trova Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Tech house party με τους BoDJ, V.Sexion και Ntanos. Astron Στις 12 μεσάν. Είσοδος ελεύθερη.

Minimal ηλεκτρονικός ήχος από τους Nicko Vee και Herr Semi. Skullbar Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε πάρτε την παρέα σας και περάστε καλά και πάνω απ’ όλα οικονομικά!