Οι φωνές, τα τραγούδια, η μουσική, τα κοστούμια και το feeling των Abba θα βρίσκονται στο θέατρο Badminton στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2012.

Όλα ξεκίνησαν, ουσιαστικά, στα τέλη των 90’s όταν το μιούζικαλ Mamma Mia έκανε μια σαρωτική, άνευ προηγουμένου επιτυχία, στο Λονδίνο (και λίγο αργότερα σε ολόκληρο τον κόσμο) αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba. Ο θεατρικός παραγωγός Stuart Littlewood σκέφτηκε τότε την ιδέα μιας συναυλίας, όσο το δυνατόν πιο πιστής στην πραγματικότητα, που λεγόταν Abba, παρουσιάζοντας σπουδαίους ερμηνευτές και παραγωγές υψηλού επιπέδου, όχι μόνο για τους fans του συγκροτήματος, αλλά και για τις νέες γενιές που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν ζωντανά στη σκηνή τους Abba. Έτσι, γεννήθηκε το Abbamania.

Τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια των Abba μοιάζουν να γράφτηκαν για να τραγουδιούνται και να χορεύονται live και το Abbamania μας χαρίζει δύο ώρες γεμάτες υπέροχη μουσική σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου ήχου, φωτισμού και εφέ και εκρηκτικής σκηνικής παρουσίας. Οι ερμηνευτές είναι τόσο ιδανικοί που δεν χρειάζεται να απορήσετε αν νιώσετε κάτι σαν déjà vu όταν θα χορεύετε και θα τραγουδάτε με την καρδιά σας, νομίζοντας ότι ο χρόνος σταμάτησε κάπου στα 70’s Waterloo, Voulez Vous, I do I do I do I do I do, Money Money, S.O.S, Mamma Mia, Gimme Gimme Gimme, Dancing Queen.

Τους «ρόλους» ερμηνεύουν οι Carley Broome (Agnetha), Katy Summer (Anni-Frida), Mark Thomas (Bjorn), Daniel Dibden (Benny).