«my_greece» λέγεται η έκθεση 270 φωτογράφων του Instagram που εγκαινιάστηκε χθες στον πολυχώρο Αθηναΐς και θα διαρκέσει έως τις 29 Οκτωβρίου.

Ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι της Ελληνικής κοινότητας του Instagram καταθέτουν την προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα.

Η έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στα Χανιά και μετά την Αθήνα θα φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου φιλοξενείται επίσης στο ανακαινισμένο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ANEK LINES αποτελώντας έτσι την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζεται εν πλω.

Η έκθεση συνοδεύεται από την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται στους εκθεσιακούς χώρους, σε επιλεγμένα καταστήματα και μέσω ίντερνετ.

Το λεύκωμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού ολόκληρο το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται στην οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Πολυχώρος Αθηναΐς

Αίθουσα Atrium, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Καθημερινά από 11:00-23:00
Είσοδος Ελεύθερη