Την ανωτερότητά του έδειξε ο πιλότος της Ρεντ Μπουλ, Μαρκ Ουέμπερ και προτίμησε να μη δώσει συνέχεια στην κόντρα που προέκυψε λόγω του επεισοδίου με την μπροστινή πτέρυγα, στο βρετανικό γκραν πρι.

Ως γνωστόν ο Αυστραλός οδηγός δυσαρεστήθηκε  όταν η Ρεντ Μπουλ αφαίρεσε τη νέα αναβαθμισμένη μπροστινή πτέρυγα από το μονοθέσιό του και την τοποθέτησε σ’ εκείνο του Σεμπάστιαν Φέτελ, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο Σίλβερστοουν.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γουέμπερ δήλωσε χαρακτηριστικά,

«Η σαββατιάτικη απογοήτευσή μου μετά τις κατατακτήριες, ξεχείλισε την Κυριακή αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όπως όλοι οι οδηγοί έτσι κι εγώ ήθελα τη μέγιστη πιθανότητα επιτυχίας. ο Σεμπάστιαν πήρε τη νέα πτέρυγα για λόγους που δεν μου είχαν εξηγηθεί καθαρά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Προφανώς μπορώ να καταλάβω γιατί μία ομάδα σε συγκεκριμένες στιγμές προτιμά να βοηθήσει τον οδηγό με τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ειδικά αν δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για να υποστηρίξουν και τους δύο οδηγούς. Έχουμε ήδη αναλύσει τον αγώνα του Σαββατοκύριακου και έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Έγινε αντιληπτό πως αν ξαναβρεθούμε σε τέτοιο δίλημμα η προτίμηση θα πάει σε αυτόν που έχει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα».