Η Αnya Taylor-Joy έλαμψε χθες στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο περπάτησε με αφορμή τη νέα της ταινία «Furiosa: A mad max saga», φορώντας μια βραδινή δημιουργία Dior, καθώς είναι ambassador του συγκεκριμένου οίκου, και κοσμήματα του οίκου Tiffany & Co.

Το κολιέ από πλατίνα, κεντρικό κομμάτι στην εμφάνιση της σταρ, διαθέτει διαμάντια άνω των 68 καρατίων συνολικά. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια με λευκά χρυσά διαμάντια 18 καρατίων και δύο δαχτυλίδια με διαμάντια πλατίνας από την Tiffany & Co.

Εμείς, ωστόσο, σταθήκαμε στο αριστοκρατικό της χτένισμα, το οποίο ήταν ένας υπέροχος αυστηρός κότσος με όγκο, ο οποίος στόλιζε ολόκληρο το πίσω μέρος του κεφαλιού της με ένα περίτεχνο σχέδιο.

Το χτένισμά της ήταν ιδανικό για μια glamour εμφάνιση και ταίριαζε απόλυτα με το υπόλοιπο look της. Ολόκληρη η εμφάνιση ήταν πλήρως εναρμονισμένη με το dress code του red carpet που ήταν black-tie και είχε αέρα παλιού Hollywood.

O κότσος της ηθοποιού, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», είναι ιδανικός για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις και μπορείτε να τον υιοθετήσετε εάν είστε καλεσμένες σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Είναι απόλυτα σωστός και μπορεί να ολοκληρώσει οποιοδήποτε cocktail dress. Aναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ δίνει ύψος και αρχοντιά.