Η Ζόζεφιν βρέθηκε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Vogue, στο οποίο εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ρία Ελληνίδου, και έκανε μια bohemian chic εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια.

Το bohemian chic look είναι ένα στιλ που αντλεί έμπνευση από τον ελεύθερο, bohemian τρόπο ζωής και τον συνδυάζει με κομψά και μοντέρνα στοιχεία. Πρόκειται για ένα στιλ γνωστό για την ελευθερία της έκφρασης, την εναλλακτική αισθητική και τη χαλαρή, φυσική εμφάνιση.

Το bohemian chic look της Ζόζεφιν

Η Ζόζεφιν εμφανίστηκε φορώντας ένα μάξι φόρεμα με animal print μοτίβο και ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι, μεγάλη ζώνη με στρογγυλά στοιχεία στη μέση, μπότες cowboy σε καφέ και μαύρη απόχρωση και μαύρο oversize blazer.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, είχε αφέλειες και έναν ελαφρύ κυματισμό, ενώ ολοκλήρωσε το look της με oversize κρίκους στα αυτιά της, διακριτική αλυσίδα στο λαιμό και πολλά μεγάλα δαχτυλίδια.

Πώς θα υιοθετήσετε μία bohemian chic εμφάνιση

Στο bohemian chic, τα υφάσματα είναι φυσικά και ελαφριά, όπως βαμβάκι, λινό, βισκόζη και μετάξι. Τα φλοράλ, έθνικ ή γεωμετρικά μοτίβα είναι επίσης δημοφιλή. Ένα ακόμη κλασικό χαρακτηριστικό του είναι το layering. Συνδυάζοντας διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργείται ένα ζεστό και πολυεπίπεδο look. Τα ρούχα έχουν συνήθως χαλαρές και ελεύθερες γραμμές που προσφέρουν άνεση και κίνηση. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ. Συνήθως περιλαμβάνουν μακριά κολιέ, μπρασελέ και σκουλαρίκια, καθώς και μαντήλια, φουλάρια και καπέλα.

Το μακιγιάζ είναι φυσικό και διακριτικό, με έμφαση στην υγιή λάμψη του δέρματος και τις απαλές αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη.

Τα μαλλιά σε ένα bohemian chic look εκπροσωπούν την ελευθερία και την αυθεντικότητα, γι’ αυτό μιλάμε συνήθως για αέρινα, μακριά μαλλιά με κύματα, που δίνουν έναν ανεπιτήδευτο και φυσικό χαρακτήρα. Ανάλογα με την προτίμησή σας, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα στυλ μαλλιών που να ταιριάζουν με το bohemian chic look:

#1 Κυματιστά μαλλιά: Τα μαλλιά μπορούν να έχουν φυσικά κύματα ή μπορείτε να δημιουργήσετε κυματιστές μπούκλες. Αυτό το στιλ χαρίζει ένα αέρινο και ανέμελο ύφος.

#2 Πλεξούδες: Οι πλεξούδες είναι επίσης δημοφιλείς στο bohemian chic look. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλεξούδες σε διάφορα μέρη των μαλλιών σας, όπως στο πλάι ή πλεξούδες που περιβάλλουν το κεφάλι.

#3 Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση: Αν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας όπως έχουν για ένα απλό αλλά κομψό bohemian chic look.

#4 Αξεσουάρ μαλλιών: Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία στα μαλλιά σας, όπως λουλούδια, φυσικά φτερά ή χρυσές αλυσίδες, για ένα πιο bohemian εφέ.

Συνολικά, το bohemian chic look είναι φυσικό και αέρινο, αντικατοπτρίζοντας το ελεύθερο πνεύμα της γυναίκας που το υιοθετεί.