Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (19/5) τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη χωρίς να περιμένει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στους Ιωαννίδη, Αϊτόρ και Μλαντένοβιτς.

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι αιωνίων. Μια αποστολή από την οποία απουσιάζει ξανά ο Ιωαννίδης που συνεχίζει να ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις ενώ εκτός έμειναν, για διαφορετικούς λόγους, και οι Αϊτόρ και Μλαντένοβιτς. Ο πρώτος πήρε άδεια επειδή έγινε πατέρας, ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Αντιθέτως, είναι ξανά διαθέσιμοι οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς και Τζούριτσιτς, με τον Κόντη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του Παναθηναϊκού τους Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιό, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρα, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

📋Η αποστολή της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι #playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό! #Panathinaikos #PAOFC #PAOOLY #StoiximanSuperLeague #slgr

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Saturday, May 18, 2024