Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε μια ανάρτηση στα social media με την οποία αναφέρεται στην αποχώρησή του, λέγοντας ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσει στον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, με όλη μας τη δύναμη, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023/24 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βιώσουν μια εμπειρία που δεν έχουν βιώσει εδώ και 13 χρόνια.

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί, στην οποία είδαμε ότι τα πλάνα μας για τη σεζόν 2024/25 δεν ήταν ταυτισμένα. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού που μας υποστήριζαν σε αυτούς τους έξι μήνες που ήμασταν στην Αθήνα, τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το προσωπικό της ομάδας και είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα μου και σε εμένα σε κάθε ευκαιρία.

Ειλικρινά εύχομαι στον Παναθηναϊκό να έχει ένα επιτυχές μέλλον. Ελπίζω να συναντηθούμε σε νέα μονοπάτια και όχι σε τόσο μακρινά ταξίδια».