Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16/5 στο Μενίδι. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο θύμα, που είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, είχε προταθεί να πάει σε δομή για κακοποιημένες, αλλά φέρεται να είχε αρνηθεί.

Η γυναίκα που έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα είχε καταγγελει πολλές φορές στις Αρχές τη βίαιη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της, ηλικίας 50 ετών. Η μία καταγγελία είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο.

Επίσης, της είχε χορηγηθεί η εφαρμογή panic button, αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει.

Το θύμα, που ήταν υπήκοος Αλβανίας, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο νωρίς το πρωί, σε ένα πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Οι Αρχές αναζητούν τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο ως ύποπτο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αύριο Παρασκευή ο άνδρας θα ερχόταν αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς θα γινόταν η δίκη για μία από τις καταγγελίες του θύματος.

Στο σημείο της τραγωδίας λίγο πριν από τις 10:00 έφτασε η κόρη του θύματος σε κατάσταση σοκ.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο της τραγωδίας