Τον απόλυτο εφιάλτη όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία έζησε μία 36χρονη σε περιοχή του δήμου Δέλτα. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως ο εν διαστάσει σύζυγό της πήγε στο σπίτι της, τη βίασε και στη συνέχεια φεύγοντας πήρε μαζί του το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος, με καταγωγή από τη Γεωργία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συνελήφθη έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 15/5 και ο 33χρονος κατηγορείται για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, κλοπή και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, ο 33χρονος, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μετέβη στην οικία της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτήν στην ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Επιπλέον, βραδινές ώρες της 14ης Μαΐου, ο δράστης είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της και είχε απειλήσει την παθούσα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.