Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το 12ο live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha.To μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε την πρωτιά στο σύνολο του κοινού, καταγράφοντας μέχρι και 17,1% ποσοστό τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής του show έκανε δυναμική είσοδο στη σκηνή, διασκευάζοντας το νικητήριο κομμάτι της Eurovision «The Code», προσαρμόζοντας τους στίχους με χιούμορ στο κόνσεπτ του J2US και απογείωσε το κέφι!

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε την αγαπημένη του παρέα του Σαββατόβραδου, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και καλωσόρισε την Κατερίνα Λιόλιου ως guest στην κριτική επιτροπή, καθώς η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Κατερίνα Λιόλιου ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές!

To ανατρεπτικό σόου μονοπώλησε για ένα ακόμα Σαββατόβραδο το ενδιαφέρον στο X (twitter) με το Hashtag #j2us να είναι πρώτο trend με πάνω από 6.500 tweets για 12 ώρες, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα acts και όλα όσα είδαμε στο stage.

Το Just The 2 Of Us βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης σημειώνοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού με μ.ο. 12,4%, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,1%. Στους άνδρες 25-44 το J2US κατέγραψε μ.ο. 14,4% φτάνοντας μέχρι και 20,7%.

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν το medley που ετοίμασαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Αναστάσιος Ράμμος, που απέδειξαν πως έχουν μια μοναδική μουσική χημεία. Η ερμηνεία της Ζωής Παπαδοπούλου στο «Πάρθεν η Ρωμανία» τιμώντας την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Πόντου λίγο μετά το ξημέρωμα της 19ης Μαΐου καταχειροκροτήθηκε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης τόσο στο πλατό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. «Ξημερώνει ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Πόντου», είπε η τραγουδίστρια και αφιέρωσε το τραγούδι στη Δέσποινα Βανδή, επίσης ποντιακής καταγωγής, και σε όλους τους Έλληνες του Πόντου.

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Εκπλήξεις, συγκίνηση, ενθουσιασμό, διασκέδαση, αλλά και αγωνία, αφού στο φινάλε της βραδιάς ήρθε μια ακόμα αποχώρηση. Στο 12ο live, το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι τους στο Just The 2 Of Us ολοκλήρωσαν ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η coach του, Daphne Lawrence!