Το νέο διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες» ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (13/03) και οι τηλεθεατές ήδη παρακολουθούν τις εξελίξεις και σχολιάζουν στο Χ (πρώην Twitter). Όπως φαίνεται και από τα σχόλια οι τηλεθεατές έχουν βρει τον χαρακτήρα που θα τους χαρίσει πολλές ευκαιρίες για σχόλια.
Και αυτός ο χαρακτήρας δεν είναι άλλος από την Νέλλα Κοτρώτση την οποία υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα.

Ποια είναι η Νέλλα Κοτρώτση

Μια πανέξυπνη και πανέμορφη γυναίκα-νάρκισσος που αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων. Οπιομανής, ψυχικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο…

Τα σχόλια για την Νέλλα Κοτρώση

Η Νέλλα Κοτρώτση τη μια στιγμή αγαπάει όλο τον κόσμο και την άλλη μισεί τους πάντες και τους κοιτάει αφ’ υψηλού ενώ φροντίζει να τους προσβάλλει συνέχεια όπως ακριβώς έγινε και στο αποψινό (13/3) επεισόδιο με τη Μαρίκα και το Δεσποινιώ.

Οι χρήστες του X (πρώην Twitter) έσπευσαν να αποθεώσουν το υποκριτικό ταλέντο της Δήμητρας Ματσούκα ενώ δεν μπορούσα να αφήσουν ασχολίαστο το ενδυματολογικό της look το οποίο τους θύμισε την… Χριστίνα Μαρκάτου από την σειρά «Ντόλτσε Βίτα».