Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «Giant», για τον θρύλο της πυγμαχίας, Νασίμ Χάμεντ. Μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και ο γοητευτικός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν, που υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, τον ιρλανδό προπονητή που βοήθησε τον Χάμεντ να φτάσει στο νούμερο 1 της πυγμαχίας.

O Μπρένταν Ίνγκλ πέθανε το 2018, σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε και άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Την εκτελεστική παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο σταρ του «Rocky», Σιλβέστερ Σταλόνε και το σενάριο και τη σκηνοθεσία ο Ρόουαν Άθαλ, ενώ ο Αμίρ Ελ-Μασρί υποδύεται τον Νασίμ Χάμεντ, σύμφωνα με την Dailymail. Ο Αμίρ είναι βρετανοαιγύπτιος ηθοποιός και αναδείχτηκε ως ο καλύτερος νέος ηθοποιός στα Αιγυπτιακά Όσκαρ το 2009 και είναι γνωστός για τους ρόλους του στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Jon Stewart, Rosewater, την πολυβραβευμένη σειρά «The Night Manager» και το υποψήφιο για BAFTA «The State».

Για να υποδυθεί τον ρόλο, ο 70χρονος Μπρόσναν αναγκάστηκε να πετάξει τα κοστούμια και φόρεσε φόρμες. Οι πρώτες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα της ταινίας κυκλοφόρησαν και η μεταμόρφωσή του είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι αγνώριστος.

Στη φωτογραφία, ο Πιρς φαίνεται ως Μπρέντεν να φοράει μια λευκή πετσέτα στους ώμους του και αθλητική φόρμα, ενώ βρίσκεται στο ρινγκ με τον πρωταγωνιστή Αμίρ Ελ-Μασρί. Τα πλούσια και γκρίζα μαλλιά του ηθοποιού κρύφτηκαν κάτω από μια περούκα.