Η Ελένη Βιτάλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης (21/12) και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της.

Αναφερόμενη στην αρχή της επαγγελματικής της πορείας, είπε πως η πρώτη φορά που βγήκε σε σκηνή και τραγούδησε ήταν σε πανηγύρι με 10.000 κόσμο, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως έγινε μητέρα σε μικρή ηλικία.

«Ο μπαμπάς μου ήταν μουσικός και τον σέβονταν όλοι, περισσότερο από τον εαυτό τους. Είναι μεγάλο σχολείο τα πανηγύρια» τόνισε. «Ήταν τελείως φυσικό να γίνω τραγουδίστρια. Σημασία έχει ότι οι γονείς μου ποτέ δεν μου χάλασαν χατίρι σε καίρια πράγματα. Ο πατέρας μου μού έλεγε “θα ρωτάς γιατί σου δίνουν”. Έγινα μητέρα στα 21. Επειδή ήμουν πολύ παιδί, δεν ήταν δύσκολο και καριέρα και παιδί. Είχα τη μαμά μου και την πεθερά μου. Είναι τόση η αγάπη της μάνας. Όλη μέρα έπλεκα ζιπουνάκια του γιου μου και μετά πήγαινα ξανά στη δουλειά. Ο άντρας μου βοηθούσε πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού, δεν υπήρχε μαμά και μπαμπάς. Μου έλεγε ότι “ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που γεννάτε”. Το παιδί μου δεν έχει φάει ποτέ ξύλο» είπε η σπουδαία τραγουδίστρια.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν βλέπει άλλους να ασκούν βία σε μικρά παιδιά ή ζώα. «Πηγαίναμε μια ζωή στην αστυνομία. Όταν βλέπω βία σε γατάκι, σε παιδάκι, σε οτιδήποτε, ορμάω, δεν μπορώ να κρατηθώ. Μάλιστα τσακωνόμουν και με ξένο κόσμο. Σταμάταγα τα αυτοκίνητα και έλεγα γιατί δέρνεις το παιδί;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου την “έπεφταν” συνεχώς»

Έπειτα μιλώντας για το αν έχει δεχθεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Ελένη Βιτάλη τόνισε “όχι” «γιατί δεν ήμουν ποτέ σέξι», αλλά ανέφερε πως της την «έπεφταν» συνεχώς. «Μου την “έπεφταν” όταν ήμουν μικρή γιατί φόραγα πολύ μίνι, αλλά στη δουλειά ποτέ».

Παρακάτω στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο θάνατο της μητέρας της και του πατέρα της και πόσο την επηρεάσαν. «Η απώλεια της μαμάς και του μπαμπά μου με σακάτεψαν, μου στοίχησαν πολύ», είπε, ενώ αποκάλυψε πως «ο εγγονός μου θα ακολουθήσει τη μουσική, είναι οικογενειακή υπόθεση, δεν μπορείς να το αποφύγεις» και κατέληξε δίνοντας έναν τίτλο στη ζωή της: «Αν έδινα ένα τίτλο στη ζωή μου θα ήταν “Δόξα τω Θεώ’’».