Υλικά

  • 500 γρ. άπαχο κιμά γαλοπούλας
  • 1 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. μουστάρδα
  • 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον κιμά γαλοπούλας με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα και σχηματίστε 4 μεγάλα μπιφτέκια.
  3. Zεστάνετε το λάδι sε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  4. Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά εσωτερικά.
  5. Απολαύστε τα μπιφτέκια σκέτα ή συναρμολογήστε τα σε burger γαλοπούλας με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες και καρυκεύματα!