H Naomi Campbell, με την εμφάνισή της την Τετάρτη στις Κάννες, απέδειξε ότι όχι μόνο ένα καλό ρούχο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά και ότι ένα super model παραμένει ageless.

Η «μαύρη γαζέλα», στα 53 της χρόνια, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ των Καννών, στην πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga», με ένα εντυπωσιακό φόρεμα που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Naomi Campbell επέλεξε ένα vintage, μαύρο φόρεμα υψηλής ραπτικής Chanel, με μαργαριταρένιες λεπτομέρειες στους ώμους και διάφανες λωρίδες που αναδείκνυαν τα πόδια της, και μαύρα εσώρουχα – αλλά δεν ήταν μόνο τα στρατηγικά τοποθετημένα κοψίματα που μετέτρεψαν το look σε μια εντυπωσιακή στιγμή.

Το σχέδιο είναι από τη συλλογή του Karl Lagerfeld του 1996 και η Νaomi Campbell ήταν το μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας το, πριν από 28 χρόνια . Η 25χρονη τότε Naomi, που ήταν μούσα του αείμνηστου σχεδιαστή μόδας, είχε τα μαλλιά της μαζεμένα και φορούσε ένα μαύρο headpiece. Στην εκδοχή του 2024, άφησε τα μαλλιά της λυτά, αποθεώνοντας τις μπούκλες της.

Αυτός που βρίσκεται πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος, είναι ο στιλίστας Law Roach, ο οποίος πρόσφατα τράβηξε από τα απλησίαστα vintage αρχεία σχεδιαστών για τη διάσημη πελάτισσά του, Zendaya, τόσο κατά τη διάρκεια των περιοδειών «Dune: Part Two» και «Challengers» όσο και για το Met Gala 2024, δημιουργίες Givenchy, Vivienne Westwood και Ralph Lauren.