Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες και ψάχνετε «πηγές» για να εμπνευστείτε για το επόμενο χτένισμά σας για μία συγκεκριμένη περίσταση, οι λατρεμένες σας σταρ αποτελούν την καλύτερη πηγή έμπνευσης.

Από αγγελικές πλεξούδες μέχρι ρετρό μπούκλες και όμορφα στριφτά updos, πάρτε ιδέες πανέμορφων χτενισμάτων των αγαπημένων σας celebrities για να δοκιμάσετε για οποιαδήποτε περίσταση τη νέα σεζόν.

Ακατάστατο χτένισμα

Αντιγράψτε το look της Kendall Jenner από τη δεκαετία των ’90s, ξεκινώντας με το πιο βασικό εργαλείο για τα μαλλιά -ένα σίδερο μαλλιών. Χτενίστε τις μπούκλες σας και στη συνέχεια πρόσθεσε έναν ορό για έξτρα λάμψη. Χωρίστε τα χαλαρά στη μέση και, στη συνέχεια, πιάστε τα σε αλογοουρά. Περιστρέψτε μικρά τμήματα των μαλλιών και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια -επιπλέον πόντοι αναδρομής στο παρελθόν αν χρησιμοποιήσετε κλιπ πεταλούδας. Τραβήξτε προς τα κάτω δύο τούφες μαλλιών στο μπροστινό μέρος για την τελική πινελιά.

Κολλημένα πίσω

Για να πετύχετε το look της Zendaya, «ανακατέψτε» τα μαλλιά σας, στη συνέχεια απλώστε τζελ στο μπροστινό μέρος και βουρτσίστε τα ίσια προς τα πίσω. Στερεώστε τα πλαϊνά με τσιμπιδάκια ακριβώς πίσω από τα αυτιά σας για να παραμείνουν στη θέση τους.

Κομψό καρέ

Αν θέλετε να αντιγράψετε το κομψό καρέ της Kim Kardashian, ισιώστε τα μαλλιά σας με σίδερο ώστε να γίνουν πολύ ίσια, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στις άκρες. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και, στη συνέχεια, εφαρμόστε έναν ορό λάμψης κατά του φριζαρίσματος.

Αλογοουρά πλεξούδα

Η Ariana σπάνια εντοπίζεται με κάποιο άλλο χτένισμα, πέρα από την ψηλή αγαπημένη της αλογοοουρά. Φτιάξτε τα μαλλιά σας ίσια και, στη συνέχεια, πιάστε τα ψηλά σε αλογοουρά. Πλέξτε την αλογοουρά σε πλεξούδα και τυλίξτε το λαστιχάκι με μια τούφα από τα μαλλιά σας που έχετε κρατήσει στην άκρη από την αρχή. Στερεώστε με ένα τσιμπιδάκι.

Beachy waves

Φτιάξτε ψεύτικα beachy waves όπως και αυτά της Λίλι Κόλινς! Απλώστε σπρέι θαλασσινού αλατιού σε μαλλιά που έχετε στεγνώσει με πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα. Ισιώστε τις άκρες των μαλλιών, αλλά τυλίξτε μερικές τούφες στο σίδερο για να δημιουργήσετε δροσερά σπασίματα ακριβώς κάτω από τις ρίζες σας. Μπορείτε ακόμη να τυλίξετε μερικά τμήματα γύρω από το σίδερο για χαλαρές μπούκλες.

Χαλαρά κύματα

Για να αποκτήσετε τα φυσικά κύματα της Σελένα Γκόμεζ, τυλίξτε μικρά τμήματα των μαλλιών σας γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες, αλλά μην χρησιμοποιήσετε τον σφιγκτήρα. Η μη χρήση του σφιγκτήρα θα έχει ως αποτέλεσμα πιο χαλαρές, φυσικές μπούκλες! Τελειώστε με την αγαπημένη σας λακ.