Δεν έχουν περάσει παρά μόλις τρεις ημέρες από την κατάκτηση του Len Trophy από τον Εθνικό και το ελληνικό πόλο -και συγκεκριμένα το γυναικείο- είναι έτοιμο να πανηγυρίσει ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αφού ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague με το 18-11 επί της Ουίπεστ και θέλει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκες ήταν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη στον ημιτελικό του Final-4 που γίνεται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και πήραν το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο. Με επιθετικό πλουραλισμό, ο Ολυμπιακός… πυροβολούσε, όπως δείχνει και το γεγονός ότι έβαλε 18 γκολ, επικρατώντας τελικά με 18-11 και παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί, αντίπαλος θα είναι όποιος περάσει από το ζευγάρι Σαμπαντέλ – Πάντοβα, με την ομάδα του Πειραιά να είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τη Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συνολικά τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-2, 4-4, 4-2

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ράνεϊ 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Κίρα Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

Ουίπεστ: Μαγκιάρι, Αουμπέλι, Άμπελ-Άνταλ, Φόργκας, Σουζ, Κέστελι 9, Φάραγκο, Ζέγκεντι, Ριμπάνσκα 1, Μάσαϊ 1, Περεζτέγκι, Γκολεπένζα.