Η δήλωση του Τσακίρη «εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και συνεργασία με παλιούς ποδοσφαιριστές» επιβεβαιώνει τις φήμες για αποχώρησή του από την ΠΑΕ. Ο άγνωστος «Χ» απέκτησε όνομα.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε η φήμη ότι κάποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα της Ν. Σμύρνης. Τελικά βρέθηκε ο «ύποπτος». Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Γάτα», πρόκειται για τον Παναγιώτη Αυγήτα. Παλιός οπαδός του Πανιωνίου, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και φίλος του Νικόλα Πατέρα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πηγές διέδιδαν ότι «μόνος του δεν έχει την οικονομική οντότητα να πάρει τον Πανιώνιο». Ο ίδιος όμως ανέφερε ότι έχει κάνει σχετική κουβέντα με τον Τσακίρη πριν από ένα χρόνο περίπου (χωρίς να καταλήξουν κάπου) και ότι προτίθεται να επανέλθει αν υπάρχει πραγματική πρόθεση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να πουλήσει το μετοχικό πακέτο του Πανιωνίου.

«Εγώ είμαι έτοιμος να βάλω 2,5 εκατ. ευρώ. Ασφαλώς και η κρίση μας έχει επηρεάσει επαγγελματικά, αλλά αυτό το ποσό μπορώ να το βάλω», τόνισε ο Αυγήτας ο οποίος είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και του Κολωνακίου. Μάλιστα έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας στα εφηβικά του χρόνια και έχει αρκετές γνωριμίες και φιλίες με πολιτικά πρόσωπα (κυρίως του κυβερνόντος κόμματος ) αλλά και με αρκετούς επιχειρηματίες. Με τους περισσότερους δε, γνωρίζεται από τα παιδικά – σχολικά του χρόνια και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα με τον άλλοτε πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Στέλιο Παναγόπουλο.

Δεν είναι ο μόνος όμως που θέλει να εμπλακεί με τον Πανιώνιο, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης φέρεται να έχει προσφέρει ήδη ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ. Όπως δηλώνει ο ίδιος, θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική να έχει στην κατοχή του το πακέτο των μετοχών του Τσακίρη. Άλλωστε ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με κόσμο και ιστορία, κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Big Mac.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του…

Πηγή: gazzetta.gr