Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Η ψυχολογία στα ύψη μετά την τεσσάρα στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη και οι εκπληκτικές τελευταίες εμφανίσεις του Σκόκο έκαναν του «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν για το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τώρα τα κεφάλια είναι «πεσμένα» μετά την τριάρα από την Άντερλεχτ και θα στερηθεί τον Νάτσο Σκόκο, τον καλύτερο παίκτη της ομολογουμένως, για τουλάχιστον 3 εβδομάδες – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – κι έτσι όλα έρχονται… τούμπα.

Ο Χιμένεθ, δυστυχώς για τον ίδιο, επιβεβαιώθηκε όταν μίλαγε για την άσχημη φυσική κατάσταση των παικτών. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, αλλά ποιος δεν πιστεύει άραγε ότι η «ανώμαλη προσγείωση» δεν θα παίξει το ρόλο της στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ένα παιχνίδι που και βαθμολογικά, είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο μεν Παναθηναϊκός θέλει να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (ότι κι αν κάνει με τον Άρη,) η δε ΑΕΚ θέλει να κρύψει για λίγο τα τόσα προβλήματά της και μην χρειάζεται να κυνηγάει την κορυφή ώστε να κερδίσει λίγο χρόνο. Να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής μέχρι να συνέλθει και μετά να προσπαθήσει να «ρεφάρει».

πηγή: gazzetta