Ο Νταβίντ Κάρμο υπέγραψε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο με οψιόν αγοράς στα 18 εκατ. ευρώ και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν επαναδιαπραγμάτευση του ποσού για την αγορά του.

Ο 24χρονος στόπερ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους και άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών τον θέλουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και μάλιστα με μεταγραφή και όχι με νέο δανεισμό.

Αυτό υποστηρίζει το Jornal de Noticias στην Πορτογαλία, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με την Πόρτο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγοράσει τον Κάρμο αλλά με ένα μικρότερο ποσό και όχι με 18 εκατ. ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τους Δράκους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για την πώληση του παίκτη ενώ σε ό,τι αφορά τον Ναβάρο, ο οποίος επίσης είναι δανεικός από την Πόρτο με οψιόν αγοράς στα 7,5 εκατ. ευρώ, το πορτογαλικό Μέσο αναφέρει ότι δεν θα γίνει προσπάθεια αγοράς του και θα επιστρέψει στο Οπόρτο.