«Τι να πούμε… ζήτω στον Θρύλο! Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία, μια μοναδική επιτυχία που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Την άξιζε ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση. Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε, εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ, από ό,τι καταλαβαίνω δηλαδή». Αυτό ήταν το αρχικό, πειραχτικό σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου προς τον συμπαρουσιαστή του Άκη Παυλόπουλο, για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

«Τα έχω ζήσει εγώ αυτά σε άλλο χρόνο, σε μεγαλύτερα πόστα… Εχθές χάρηκα κάτι για τον Ολυμπιακό. Τους είχε καθηλώσει! Δεν κατάφερε ολόκληρη Άστον Βίλα να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά», ήταν η απάντηση του Άκη Παυλόπουλου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε πάλι τον λόγο. «Το είπε και ο πρόεδρος, μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο ομάδας. Μην κοιτάμε την Άστον Βίλα που την έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός… Μιλάμε για μια ομάδα με επταπλάσιο μπάτζετ από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το θέμα είναι ότι εμείς οι εκατομμύρια Ολυμπιακοί είμαστε στο κυνήγι του εισιτηρίου», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με τον Παυλόπουλο να του λέει ότι του έχει τάξει τον να τον πάρει στον τελικό.

«Μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός. Αν ο κύριος εδώ που βλέπετε, είναι με την σημαία του Ολυμπιακού και πανηγυρίζει υπέρ του Θρύλου, καλώς να έρθεις», συνέχισε ο Οικονόμου, απευθυνόμενος προς τον συμπαρουσιαστή του.