Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 80′ από το γκολ του Λαμπρόπουλου, στο 98′ όμως ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βαλένσια και παρέμεινε αήττητος από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάσα Ίλιτς.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα και αυτό δεν άλλαξε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πλησίασαν τρεις φορές στο γκολ. Η πρώτη ήταν στο 8′ με το σουτ του Μπάκιτς εντός περιοχής που μπλόκαρε ο Τσιντώτας, η δεύτερη ήταν στο 20′ με πλασέ ξανά του Μπάκιτς, εκτός περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο άουτ, η τρίτη ήταν στο 38′ και πάλι με τον Μπάκιτς, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από κοντά μετά το γύρισμα του Μοσκέρα.

Οι Περιστεριώτες, από την άλλη πλευρά, έμοιαζαν μπερδεμένοι στο πρώτο 45λεπτο και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να γίνουν απειλητικοί παρά τις προσπάθειές τους, οπότε το 0-0 στην ανάπαυλα μάλλον ήταν καλό αποτέλεσμα για αυτούς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν ρυθμό στο β’ μέρος αλλά εξακολουθούσαν να δυσκολεύονται, με συνέπεια να μην καταφέρνουν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά. Έτσι, με δεδομένο ότι και οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί, τα λεπτά περνούσαν χωρίς να συμβαίνει κάτι αξιόλογο, μέχρι που μπήκαμε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού…

Στο 80′ ο Λαμπρόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, με το γκολ να μετράει μετά την εξέταση του VAR αφού ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει το σημαιάκι θεωρώντας ότι ο Ντίκο επηρέαζε τον Τσιντώτα, με τον ΟΦΗ να είναι πλέον κοντά στη νίκη. Ο Ατρόμητος, όμως, κατάφερε να αντιδράσει και στο 98′ με κεφαλιά του Βαλένσια μετά το κόρνερ του Γιουμπιτάνα έκανε το 1-1, πήρε τον βαθμό και συνεχίζει τη μάχη για είσοδο στην 6άδα.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (87΄ Καραμάνης), Κούντε, Ντιρκς (64΄ Αντιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος (73΄ Βρακάς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα, Γκαγιέγος (79΄ Μεγιάδο), Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ (79΄ Ριέρα), Μοσκέρα (46΄ Θοράρινσον), Φελίπε (79΄ Ντίκο).