Με τον Τορεχόν να εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή και να κάνει χατ-τρικ, ο Παναιτωλικός νίκησε με 3-2 τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και τον έπιασε στους 14 βαθμούς, αφήνοντας στο -5 τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και συγκεκριμένα στο 15′, όταν ο Στάικος εκτέλεσε κόρνερ, οι Καπίνο και Μλάντεν μπερδεύτηκαν και τελικά ο Δεληγιαννίδης έκανε από κοντά το 0-1.

Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν φάση στο 21′ με το σουτ του Μπαλντασάρα που έφυγε άουτ και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35′: Ωραία κάθετη πάσα του Λιάβα για τον Τορεχόν που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Χόβαν για το 1-1. Αυτό που ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού ο Ντουάρτε στο 45′ και ο Μούργος στο 45’+3′ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο από καλές θέσεις.

Όπως και να έχει, αυτή η ισορροπία που επικρατούσε… χάθηκε στο 65′, όταν ο Καρέλης πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και τελικά κατέληξε στον Τορεχόν που την έστειλε ξανά στα δίχτυα για το 2-1. Προβάδισμα που δεν έμεινε για πολύ όμως καθώς στο 70′ ο Καπίνο ανέτρεψε τον Χατζηστραβό και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Θυμιάνης έκανε στο 71′ το 2-2.

Ο Πανσερραϊκός είχε, πλέον, τον βαθμό στα χέρια του αλλά ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε και στο 84′ ο Τορεχόν με γυριστή κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια έγραψε το 3-2 με χατ-τρικ, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (90’+1’ Ξενιτίδης), Χουάνπι (23′ λ.τρ. Πέρες), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Ζοάο Πέντρο).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46′ Αυλωνίτης), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Στάικος, Μορέιρα (90’ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Μούργος (46′ Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83’ Γούλερι).