Το 2024 είναι ένα έτος ορόσημο για την ΑΕΚ αφού θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυσή της και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζουν μια σειρά από πρωτοβουλίες, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποκαλύπτει πως ένα από τα πιο απλά, σε σχέση με όλα αυτά που προγραμματίζονται, θα είναι το ταξίδι ενός αερόστατου σε όλη την Ελλάδα έχοντας πάνω του τον δικέφαλο αετό.

Ήταν 13 Απριλίου 1924 όταν η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως… γεννήθηκε και από τότε κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και λαοφιλέστερους συλλόγους της χώρας. Η συμπλήρωση ενός αιώνα, επομένως, από την ίδρυση της Ένωσης δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά και δεν θα περάσει.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, έπειτα από σαφείς οδηγίες του Μελισσανίδη, ετοιμάζουν μια σειρά από πρωτοβουλίες, happenings για να εορταστούν όπως πρέπει τα 100 χρόνια της ΑΕΚ και στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρινόμαυρων είχε τετ α τετ με τους δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, αυτής της συζήτησης, ο Μελισσανίδης αποκάλυψε πώς μία από τις πρωτοβουλίες για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, ένα πολύ μικρό πράγμα σε σχέση με αυτά που ετοιμάζονται, όπως είπε, θα είναι το ταξίδι ενός αερόστατου σε όλη την Ελλάδα έχοντας πάνω του το σήμα της ομάδας, τον δικέφαλο αετό. Και το ταξίδι θα αρχίσει, φυσικά, από τη Νέα Φιλαδέλφεια.