Κενά, αντιφάσεις και αοριστίες εντοπίζονται στις απολογίες των τριών γυναικών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου. Η μεν αδελφή της νεαρής Φαίης υποστηρίζει ότι είναι εκείνη που την σκότωσε, ωστόσοτα τα λεγόμενά της αμφισβητούνται δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατάφερε να κουβαλήσει μόνη της το πτώμα της Φαίης για μεγάλη μάλιστα απόσταση.

Η Κ. ισχυρίζεται ότι έβαλε το άψυχο σώμα της Φαίης σε ένα παιδικό καροτσάκι και τη μετέφερε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της. «Την έβαλα στο καρότσι, σαν να κάθεται, πήρα μια κουβέρτα, την σκέπασα και σιγά-σιγά ανοίγω την πόρτα. Ήταν νύχτα. Τα χέρια της, δεν ήταν σε ακαμψία μπορούσα να τα κουνήσω. Βγαίνω έξω και τρέχω με το καρότσι μην με δει κανείς. Έτρεξα να την αφήσω κάπου να τελειώνω. Την πέταξα από το καρότσι και έφυγα. Εγώ την μετέφερα εκεί και δεν το μετανιώνω. Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα», είπε. Τα παραπάνω αμφισβητούνται από ειδικούς αλλά και την ανακρίτρια που της έκανε αρκετές σχετικές ερωτήσεις.

Η σπιτονοικοκυρά, που από κάποιους θεωρείται ο «εγκέφαλος», στην απολογία της λέει ότι η Κ. είχε ομολογήσει το έγκλημα, κάποια στιγμή στο παρελθόν, αλλά δεν έγινε πιστευτή. Τέλος, η μητέρα της Φαίης επιμένει ότι «από ένστικτο» δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της που οδήγησε τελικά στην ανακάλυψη του πτώματος.