«Άνευ προηγούμενου παραλήρημα» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, «προκειμένου να δικαιολογήσει την ένοχη στάση του κόμματός της να καταψηφίσει την επέκταση του ελέγχου στην τραπεζική διαφήμιση, που αποφάσισε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής».

Στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κ. Βούλτεψη, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», «προκειμένου να υπερασπιστεί το καθεστώς της διαπλοκής, που με πολύ κόπο στήριξε το κόμμα της ΝΔ, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διαμορφώσει “ολοκληρωτικό καθεστώς λατινοαμερικάνικου τύπου”!». «Προφανώς, η Σ. Βούλτεψη επιθυμεί διακαώς τη διατήρηση του ιδιότυπου καρτέλ πολιτικού συστήματος-ΜΜΕ-τραπεζών, που οικοδομήθηκε στη χώρα με συστηματικό τρόπο» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, σημειώνει ότι «σε κάθε περίπτωση, οι κραυγές και τα παραληρήματα αυτά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην αποκάλυψη των εκλεκτικών συγγενειών, που μάστισαν τη χώρα και στοίχισαν πολύ ακριβά στους πολίτες της.

Σημειώνεται πως σε σημερινές της δηλώσεις, η κ. Βούλτεψη ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν εχθρούς … ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθεστώς κανονικό λατινοαμερικανικού τύπου… ο Πολάκης παίρνει τους φακέλους σπίτι του, ο ένας το ένα, ο άλλος το άλλο».