Στον Βλοχό Καρδίτσας, ένα χωριό που δέχθηκε την καταστροφική μανία της θεομηνίας Ντάνιελ, βρέθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Ένα χωριό που ακόμα μετράει τις πληγές του. Σπίτια και περιουσίες πλημμυρισμένες, στο έλεος της κρατικής βοήθειας που δεν δίνεται.

Ένα κράτος που δεν θωράκισε με αντιπλημμυρικά έργα την περιοχή και τώρα 8 μήνες μετά έχει διχάσει με τις προτάσεις του τους κατοίκους.

Εμείς δεν πρόκειται να διχάσουμε τη χώρα. Θα ενώσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Φεύγω με μια υπόσχεση. Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μικρός Άγγελος δε θα ξανανιώσει τον φόβο της πλημμύρας».

.

Σήμερα στον Βλοχό Καρδίτσας. Ένα χωριό που ακόμα μετράει τις πληγές του. Σπίτια και περιουσίες πλημμυρισμένες, στο έλεος της κρατικής βοήθειας που δεν δίνεται.Ένα κράτος που δεν θωράκισε με αντιπλημμυρικά έργα την περιοχή και τώρα 8 μήνες μετά έχει διχάσει με τις προτάσεις του τους κατοίκους.Εμείς δεν πρόκειται να διχάσουμε τη χώρα. Θα ενώσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.Φεύγω με μια υπόσχεση. Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο μικρός Άγγελος δε θα ξανανιώσει τον φόβο της πλημμύρας.

Posted by Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis on Monday, May 13, 2024