Τελευταία εμφάνιση στη σκηνή του J2US έμελλε να πραγματοποίησε ένα ζευγάρι, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσω του Alpha στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κι αυτό μιας στο τέλος της πολύωρης βραδιάς, ένας ερασιτέχνης τραγουδιστής μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του θα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου.

Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, όλα τα ζευγάρια του J2US προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο βεβαίως και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, σε αυτή τη βραδιά για το μουσικό σόου του Alpha, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου υποδέχθηκαν την Κατερίνα Λιόλιου στην κριτική επιτροπή.

Κάτι που συνέβη μιας και η έτερη κριτής του J2US, Καίτη Γαρμπή θα απουσιάζει για δύο εβδομάδες από το πλατό. Πέραν από την συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του σόου, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια πρόσφερε και ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα στους τηλεθεατές όταν ανέβηκε στη σκηνή του παιχνιδιού.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν αυτή τη νύχτα ο Σωτήρης με τον Φειδία, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή. Αντίθετα, στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των κριτών του J2US, βρέθηκαν ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού.

Ποια θα ήταν όμως η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού; Θα ανέτρεπε, για ακόμα μια φορά, τα δεδομένα και θα έστελνε άλλο ζευγάρι εκτός J2US;

Την απάντηση ήρθε να δώσει ο Νίκος Κοκλώνης, στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, όταν και κάλεσε όσα μέλη των ζευγαριών είχαν απομείνει εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων σε νυχτερινά μαγαζιά. Και από το J2US σε αυτό ακριβώς το live, σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών και τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αποχώρησαν ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με την Daphne Lawrence.