Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Τζον και η Αθηνά οργανώνουν τον γάμο τους και κανονίζουν το γαμήλιο τραπέζι. Ο Πότης αρνείται να ενδώσει στους εκβιασμούς της Άννας και δείχνει αποφασισμένος να πατήσει πόδι σε σχέση με τα έξοδα. Η Αμαλία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της και ο Ισίδωρος επιβραβεύει την αλλαγή της.

Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι. Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega

Ο εθισμός του Μάνου αποκαλύπτεται. Πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τον γάμο του με τη Μαρίνα; Η επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με νέα δεδομένα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο: Ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια που βρήκε και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς νιώθει τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον ξέρει τα πάντα για την κρυφή του σχέση με την Ειρήνη. Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η Αθηνά στον γάμο, αλλά δεν θέλει με τίποτα να το δει ο Τζον.

Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο κι εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Τρόμο αισθάνεται ο Πότης όταν ακούει το καινούριο χόμπι που θέλει να ξεκινήσει η Άννα. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα τη στιγμή που πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο και συναντάει εκεί για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο. Η απογοήτευση της Αρετής είναι ολοφάνερη τη στιγμή που αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο.