Τα spoilers που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες ήθελαν την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor εξαιτίας του τραυματισμού που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αποδώσει στους στίβους μάχης όπως θα ήθελε εκείνη. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή απουσίαζε από το Συμβούλιο του Νησιού καθώς είχε επισκεφθεί το ιατρικό προσωπικό.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή εμφανίστηκε χαμογελαστή και φορτισμένη συναισθηματικά ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της πως επέστρεψε για να φύγει οριστικά από το παιχνίδι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καταπονημένη υγεία της…

«Γενικά δεν πάμε πάρα πολύ καλά από άποψη σωματική γιατί έχει αρχίσει να με πονάει και το άλλο πόδι. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα για να σας αποχαιρετήσω. Επειδή εγώ δεν μπορώ να αποδώσω στο ελάχιστο αυτό που ήθελα, γιατί αντικειμενικά, δύο χρονιές είχα διακριθεί για το ότι δεν σταματάω ποτέ, δεν κουράζομαι ποτέ… Μπήκα για το αγωνιστικό κομμάτι και όντως πονάω πάρα πολύ και βασανίζομαι σε κάθε run εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο. Εσείς θέλω να είστε πολύ δυνατοί. Να το ευχαριστηθείτε γιατί αξίζει σαν εμπειρία. Να αντέξετε γιατί έχει μείνει λίγο» είπε συγκινημένη στους συμπαίκτες της.

Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του Survivor, η παίκτρια εξήγησε πως: «Αποφάσισα να φύγω. Όλο αυτό το διάστημα είχα αφόρητους πόνους. Από ένα σημείο και μετά κουράστηκα και ψυχικά. Αν βλέπεις ότι παίζεις με πόνους και δεν περνάει με τίποτα, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησα όσο μπορούσα. Έμεινα παραπάνω από όσο πίστευα ότι θα αντέξει το σώμα μου και η ψυχή μου. Θέλει πάρα πολλή δύναμη για να φύγεις. Αυτό που ήθελα να αποδείξω, για όλες τις γυναίκες και όχι μόνο για τον εαυτό μου, θεωρώ πως το έχω καταφέρει. Ήταν να αποδείξω πως οι γυναίκες δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνες μας, να κουβαλάμε μια ομάδα , να βοηθάμε… Οπότε κάποιες φορές το να φεύγεις από κάτι που τόσο αγαπάς ίσως να είναι και μάθημα».