Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date.

Μπορεί η Πέννυ και ο Γιάννης να έχουν διαφορά ηλικίας 10 χρόνων, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να μην πάει καλά το ραντεβού τους στο επεισόδιο της Τρίτης (27/6) στο ριάλιτι αγάπης του Star Channel.

Η παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκε τον νεαρό παίκτη, ο οποίος και την πλημμύρισε με κοπλιμέντα με το… καλησπέρα.

Η check list του ήταν αρκετά γεμάτη δίνοντας βάση κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση της εκάστοτε κοπέλας.

Βέβαια, όπως είπε οι άντρες το πρώτο που κοιτάνε είναι η εμφάνιση και όχι η προσωπικότητα κάνοντας κινήσεις για το κορμί.

Στην ερώτηση της Ζενεβιέβ αν θέλει να κάνει οικογένεια, είπε «ναι» ιδίως άμα η γυναίκα ξέρει να κάνει και παστίτσιο.

Μιλώντας τώρα στην κάμερα του First Dates, ο Γιάννης έμελλε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την πιο άβολη μέχρι εκείνη την στιγμή προσωπική του εμπειρία από πρώτο ραντεβού.

«Μόνος είμαι περίπου έναν χρόνο. Ραντεβού στα τυφλά έχω βγει άλλες δυο, τρεις φορές. Μετρημένες στα δάχτυλα. Μου αρέσει γενικά να φλερτάρω από κοντά, αυτό προτιμώ σαν φλερτ» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Το χειρότερο ραντεβού, που έχω περάσει, θα έλεγα πως ήταν με μια κοπέλα στην οποία κλασικά της είπα «έλα να δούμε ταινία», τα κλασικά τα ψεματάκια που λέμε εμείς οι άντρες. Ε, είχε φάει σκορδαλιά και πραγματικά δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει η ταινία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 36χρονος από τον Πειραιά.

Η Πέννυ είναι μεγαλύτερη, 46 ετών, αλλά ξεχώρισε τον Γιάννη για πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Το ίδιο και εκείνος.

«Έχει ακριβώς αυτό που θέλω σε μία γυναίκα. Είναι δυναμική, μου αρέσει το χαμόγελό της, και έχουμε πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα!» δήλωσε από τη μεριά του ο 36χρονος Γιάννης για την συνοδό του.

Η 46χρονη Αθηναία μάλιστα πήρε στη συνέχεια τηλέφωνο την κόρη της για να την ενημερώσει για την εξέλιξη του ραντεβού της με τον Γιάννη, αλλά και για να πάρει το «πράσινο φως» για τη συνέχεια.