Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σχετικά με το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» ανέφερε πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδήσει στο γάμο του και ότι ο ίδιος την έχει αποδεχτεί.

«Να σας κάνω εγώ μια αποκάλυψη, κάτι που δεν έχει ακουστεί; Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, μάλλον…», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day». Η παρουσιάστρια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, είναι ο καλλιτέχνης που έχει δεχθεί και έχει αποδεχθεί την πρόταση να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου».

H διάψευση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, έχει άλλες πληροφορίες. «Άκουσα το πρωί στη Σταματίνα ότι του έκανε πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει στο γάμο του και εκείνος την έχει αποδεχτεί την πρόταση», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο».