Τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι του Open «TV Queen» σχολίαζαν το πρωί της Παρασκευής (17/05) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Όσες φορές βάζω και το βλέπω πάντα τα κορίτσια μιλάνε για βρωμιές και ότι κάτι μυρίζει. Δεν εννοώ ότι είναι βρώμικο το σπίτι αλλά ότι οι κοπέλες μάλλον είναι ακατάστατες. Θα σου πω κάτι που με ενοχλεί, θα πω για τον Παντελή (Τουτουντζή), τον οποίο τον αγαπώ και τον εκτιμώ απεριόριστα, είναι φανταστικό παιδί. Προσπαθεί να τις κάνει όλες μοντέλα, να τις αλλάξει το outfit. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και μέσα από αυτήν θα γίνει αποδεκτή» ανέφερε αρχικά Η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλες οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές έχουν το ίδιο look πολλά χρόνια και αυτό “πουλάει” στην τελική. Άλλο να εξελιχθείς και άλλο να αλλάξεις όλο το look και την προσωπικότητα της άλλης, γιατί θα γίνεις αποδεκτός έτσι και, αν πλασάρεις κάτι άλλο, ο τηλεθεατής θα καταλάβει ότι είναι ψεύτικο και θα σε βγάλει», υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Κάτι που ήθελα να πω και στον Νίκο είναι ότι από τις κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο TV Queen νομίζω ότι κάποια πράγματα που βλέπω είναι προσβλητικά προς εμάς τις παρουσιάστριες. Δεν θεωρώ ότι είναι αυτό το επίπεδο, γιατί έχουμε πολύ καλές παρουσιάστριες, άσχετα αν κάποιες μου αρέσουν και κάποιες όχι. Όλες όσες έχουμε ξεκινήσει στην τηλεόραση δεν ήμασταν τέλειες από την αρχή, όλες εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου.