H Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε σήμερα ότι πριν από λίγο καιρό έπαθε εγκεφαλικό.

Η ηθοποιός μιλώντας στο «Πρωινό» για τον Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό, είπε ότι πριν από λίγο καιρό πέρασε μια παρόμοια περιπέτεια με την υγεία της.

«Πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα», είπε.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να ‘ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή, και τη μεγάλη καρδιά που έχει».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική της περιπέτεια υγείας.

«Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπό μου και στο θέατρό μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μην τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις για να έχουμε θέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.