Σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Στούντιο 4», η Δανάη Μπάρκα προέβη σε εξομολόγηση μιλώντας στην εκπομπή της «Πάμε Δάναη!» στον «αέρα» του Mega και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει μετά την απώλεια του παππού της.

«Εγώ έχω περάσει κρίσεις πανικού μόνο στην ενήλικη ζωή μου όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα – ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που του άφησα το χέρι – είχε κλείσει η πόρτα και μου είπανε μην περάσετε. Οπότε κατάλαβα ότι “έφυγε”. Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολούθως επεσήμανε πως η βοήθεια των δικών της ανθρώπων ήταν συνεχόμενη, αλλά και πάλι αυτό δεν σταμάτησε τον πόνο και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

«Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα, είχα ειδικές σακούλες και είχα πάρει και μία αγωγή. Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου και η μαμά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο και χωρίς να με πιέζουν και να μου λένε ότι δεν έχεις τίποτα, καταλάβαιναν τον πόνο μου και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω», εξομολογήθηκε για εκείνη τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

«Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα», πρόσθεσε.

Τι είπε ο Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για την κλειστοφοβία που τον ταλαιπωρεί από την παιδική ηλικία «Είχα αρρωστοφοβία από μικρός. Στα ασανσέρ δεν μπαίνω, ας πούμε. Στην Αγγλία έμπαιναν 20, 20 και λέω στην κοπέλα που ήταν στο ασανσέρ ότι έχω κλειστοφοβία. Και έχουν πρωτόκολλο! Μπήκε μαζί μου και με τους 2-3 φίλους μου, κοιτάς βίντεο, διάφορα πράγματα. Θα κρατούσε 42 δευτερόλεπτα. Μέναμε στον 21ο όροφο και κατέβηκα μια φορά με τις σκάλες. Ήθελα να κάνω εμετό από το γύρω γύρω» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και για την εφαρμογή που έχει στο κινητό για τις αναταράξεις στο αεροπλάνο.

«Έχω εφαρμογή στο κινητό για τις αναταράξεις του αεροπλάνου. Είναι πιο αξιόπιστη και από τον πιλότο! Βρήκα την εφαρμογή και σου βγάζει 24 ώρες πριν τι καιρό θα έχει. Τελευταία στιγμή πριν μπω στο αεροπλάνο κοιτάω τα πάντα. Λέει ο πιλότος θα έχουμε αναταράξεις πάνω από την Καστοριά, βλέπω την εφαρμογή και έλεγε μηδέν αναταράξεις. Και όντως είχαμε μηδέν αναταράξεις. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο και έχει αναταράξεις και το ξέρω από πριν, θα είμαι καλύτερα. Δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά τον εαυτό μου στα αεροπλάνα. Φοβάμαι τι θα πάθω εγώ, που είναι κλειστό, μην πάθω πανικό».