Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, συμμετέχει στην έκθεση «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνονται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και θα βρίσκεται στο κτίριο «Δ12 – ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ» το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Η NOBACCO, υποστηρίζοντας τους υποψήφιους στην ανεύρεση εργασίας συμμετέχει στις «Ημέρες Καριέρας» τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα. Θέτοντας ως στόχο την ενίσχυση  του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των υποψηφίων και των εταιρειών, υπεύθυνοι επιλογής προσωπικού καθώς και εκπρόσωποι του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της NOBACCOθα είναι εκεί για να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους υποψήφιους  σχετικά με τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς στοχεύοντας σε μία επιτυχημένη καριέρα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα mini- συνεντεύξεων με τους υποψήφιους.
Αξίζει να αναφερθεί πως είναι ευπρόσδεκτοι τόσο νέοι, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα αλλά και έμπειρα στελέχη που αναζητούν νέες προοπτικές στην καριέρα τους.

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης .  Επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το NOBACCO DesignCenter σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η ολοκληρωμένη σειρά υγρών NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα  είναι T.P.D.  Compliant πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία