Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας μετά τον ξαφνικό θάνατο της 57χρονης Χαράς. Η γνωστή κομμώτρια έκανε την περασμένη Δευτέρα μια επέμβαση λιποαναρρόφησης και την επόμενη ημέρα έφυγε από τη ζωή.

«Ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά, όμως όταν πήγαμε σπίτι, η μητέρα μου άρχισε να πονά και είχε ναυτίες. Ζαλιζόταν και πονούσε έντονα το κεφάλι της. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Φύγαμε, αλλά η μητέρα μου εξακολουθούσε να ζαλίζεται και, γυρίζοντας σπίτι, στο ασανσέρ λιποθύμησε πάνω μου. Την ξαναπήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και από εκεί μας έδωσαν εξιτήριο. Γυρίσαμε σπίτι, πονούσε και το στομάχι της και τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Κάλεσα την αστυνομία, πήγαμε με περιπολικό στο Γενικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν τα κατάφερε», λέει η κόρη της.

Τι λένε συνάδελφοί της

«Μπήκε για μια επέμβαση τη Δευτέρα, μια επέμβαση ρουτίνας. Την ίδια μέρα δεν αισθανόταν καλά, επισκέφθηκε κάποιο νοσοκομείο. Μετά επισκέφθηκε την κλινική που είχε κάνει την επέμβαση. Τη δεύτερη επισκέφθηκε πάλι ένα κρατικό νοσοκομείο… Εκεί έπεσε σε κώμα και κατέληξε», ανέφερε συνάδελφός της, μιλώντας στο «T-live».

«Εγκεφαλική αιμορραγία άκουσα ότι ήταν η αιτία», λέει άλλη συνάδελφός της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 57χρονη. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά.