Μετά τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα, η Anya Taylor-Joy παρευρέθηκε στη φωτογράφιση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία που πρωταγωνιστεί, «Furiosa: A Mad Max Saga», σήμερα στη Γαλλία.

Mετά το φόρεμα Dior και το περίτεχνο updo στα μαλλιά της, άλλαξε εντελώς ύφος και φόρεσε ένα σύνολο με την υπογραφή Jil Sander, το οποίο παρουσιάστηκε στην πασαρέλα του οίκου και συγκεκριμένα στη συλλογή Φθινόπωρο 2024.

Το σύνολό της αποτελείται από ένα μεταξωτό bouclé πλεκτό crop jacket και φούστα σε off white απόχρωση, με ξέφτια στα τελειώματά τους, ενώ αυτό που δίνει έναν ρετρό αέρα στο look είναι το headpiece που θύμιζε κάτι από τις ντίβες του βωβού κινηματογράφου των δεκαετιών 1920 και 1930. Πρόκειται για ένα στενό καπέλο που αγκαλιάζει το κεφάλι και κρυστάλλινα κρόσια κρέμονται στο φινίρισμα προσδίδοντας μυστήριο.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια καρφίτσα Jean Schlumberger Bird on a Rock και άλλα κοσμήματα της Tiffany & Co., ενώ τα λευκά strappy πέδιλά της φέρουν την υπογραφή Jimmy Choo. Το look της επιμελήθηκε ο στιλίστας Ryan Hastings κι εμείς απλά χειροκροτούμε όρθιοι.